fbpx

onze behandelingen

Acupunctuur Therapie

Acupunctuur is de meest bekende techniek van de Traditionele Chinese geneeswijze. Met acupunctuur beïnvloedt de therapeut de organen van buitenaf. Een miniscuul dun naaldje bereikt via de “opening” van het acupunctuurpunt de meridiaan.

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve methode om de verouderingsverschijnselen tegen te gaan en te verzachten. Kleine rimpels verdwijnen, diepe fronsrimpels verzachten.

Baby- en kinderbehandeling

Baby’s en kinderen vragen speciale aandacht. Dit geldt dus ook voor de behandelingen die we op kinderen toepassen. Shonishin is een Japanse behandelmethode die zo’n 350 jaar geleden ontwikkeld is speciaal voor kinderen.

Cupping

Cupping is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De glazen cups worden op de huid geplaatst waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken.

Facial Guasha

Facial guasha werd door de Chinese aristocratie al toegepast in de bestrijding van rimpels en huidveroudering lang voordat de term cosmetische acupunctuur in opkomst kwam.

Guasha

Guasha betekent letterlijk ‘schrapen van ziekten door gestagneerde energie’. Het is een behandeling die beoefend wordt in de Traditionele Geneeskunde.

Tuina Therapie

Tuina Therapie is gebaseerd op het idee dat klachten voortkomen uit een disbalans van de lichaamsenergie welke met behulp van tuina therapie en aanvullende technieken wordt hersteld.

Voetreflex therapie

Voetreflex therapie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten.

Infertiliteitsbehandelingen en IVF begeleiding

Acupunctuur wordt al duizenden jaren met succes toegepast bij vruchtbaarheidsproblemen. Vroeger vooral in China en andere Aziatische landen. Maar gelukkig is het ook steeds meer bekend in de Westerse wereld.

Massages

Een goede massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning en is effectief in de bestrijding van verschillende klachten.

Lichttherapie

Lichttherapie is een behandeling van lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende werking van licht.

Heeft u een vraag? Of wilt u telefonisch een afspraak maken?

Wij helpen u natuurlijk graag verder