fbpx

onze massages

Bij Chuths kunt u terecht voor een scala aan massages die u helpen om uw lichaam en geest te laten ontspannen. U wordt behandeld door een professionele masseur en in onderling overleg wordt de massage speciaal op uw wensen afgestemd. 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest in balans komen.

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft.

Anti-cellulitemassage

Door middel van verschillende massage technieken wordt cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt.

Hoofdmassage

Heb je last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Een hoofdmassage is de behandeling die je zoekt!

Voetreflex massage

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken.

Rug- schouder- en nek Massage

Stress, overbelasting en een verkeerde houding zijn vaak de oorzaken van Veel rug-, schouder- en nekklachten zijn het resultaat van stress, overbelasting en een verkeerde houding. De juiste massage kan deze klachten verlichten en verhelpen.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je bovenlichaam gemasseerd wordt.

Gezichtsmassage

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beauty behandelingen ooit; de gezichtsmassage.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind.

Tui-Na Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van specifieke manuele massage technieken om klachten te verhelpen.

Therapeutische Massage

Deze full-body massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning maar is tegelijkertijd gericht op het verlichten van klachten.