Massages

Een goede massage kan zorgen voor een algeheel gevoel van ontspanning of kan effectief zijn bij het bestrijden van verschillende klachten. Bij Chuths kunt u terecht voor een scala aan massages die u helpen om uw lichaam en geest te laten ontspannen. U wordt behandeld door een professionele masseur en in onderling overleg wordt de massage speciaal op uw wensen afgestemd.  

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest in balans komen.

 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is gericht op het hele lichaam, vanaf de voeten tot en met het hoofd, waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met specifieke klachten. Hier wordt dan indien gewenst extra aandacht aan besteed.   

Sportmassage

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve-, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren de bloedsomloop te stimuleren en de conditie en flexibiliteit van de spieren te optimaliseren. Met behulp van een sportmassage kunnen sportblessures zowel behandeld als voorkomen worden. 

Sportmassage

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve-, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren de bloedsomloop te stimuleren en de conditie en flexibiliteit van de spieren te optimaliseren. Met behulp van een sportmassage kunnen sportblessures zowel behandeld als voorkomen worden. 

Anti-cellulitemassage

Door middel van verschillende massage technieken wordt cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen. De anti-cellulitemassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. 

Anti-cellulitemassage

Je verliest met een anti-cellulitemassage geen gewicht, maar wel de nodige centimeters en de huid wordt aanzienlijk strakker.

Hoofdmassage

Door een hoofdmassage verdwijnen direct alle spanningen waardoor je je meteen lekkerder voelt. Spanningen kunnen ervoor zorgen dat er minder bloed naar je hoofd stroomt. Dat kan leiden tot hoofdpijn, vermoeide ogen, concentratie verlies en zelfs depressiviteit. Een hoofdmassage kan deze klachten verminderen. 

Hoofdmassage

 Een regelmatige hoofdmassage doet ook wonderen voor je haar; de haarzakjes worden gestimuleerd wat de haargroei versnelt.

Voetreflex Massage

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Alle zenuwen en weefsels in het lichaam zijn verbonden met de voeten van een mens. Wanneer deze zenuwen en weefsels vanuit de voeten niet juist of onvolledig functioneren ontstaan er blokkades in de natuurlijke energiedoorstroming, met als gevolg lichamelijke pijnen en ziekteverschijnselen.

Voetreflex Massage

Voetreflexmassage zorgt voor een algeheel weldadig gevoel van het lichaam en een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Het kan uitstekend worden toegepast bij onder andere stress, hoofdpijn, migraine, darmklachten, hoge bloeddruk, lage rug-, nek- en schouderpijnen.

Rug- Schouder- en Nek Massage

Stress, overbelasting en een verkeerde houding zijn vaak de oorzaken van veel rug-, schouder- en nek klachten. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren zijn veel voorkomende problemen. 

Rug- Schouder- en Nek Massage

Daarnaast is pijn in de onderrug (lage rugpijn) een veel voorkomend probleem dat op deze manier goed kan worden aangepakt omdat het meestal in een ander gedeelte van de rug ontstaat. Middels een goede massage van deze gebieden kunnen de klachten verholpen en voorkomen worden.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een drukpuntmassage welke op een speciaal ontwikkelde en ergonomische stoel wordt gegeven. De nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld tijdens deze stimulerende massage. 

Stoelmassage

Een stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en biedt naast ontspanning ook verlichting bij nek-, rug- en schouderklachten.

Gezichtsmassage

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beautybehandelingen ooit; de gezichtsmassage. Door middel van zachte strijkingen en knedingen door behendige vingers wordt de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd en worden celprocessen in werking gezet. 

Gezichtsmassage

Bovendien gaat deze massage ook nog de strijd aan met rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Deze simpele, maar effectieve gezichtsmassage is ideaal wanneer je je huid in de winter toch die zomerse glow wilt geven of als voorbereiding op een lange avond uit!

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.

Zwangerschapsmassage

In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn, rugpijn en misselijkheid.

Tuina Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van specifieke manuele technieken. Aanvullend op de manuele technieken kan gebruik worden gemaakt van technieken zoals het uitwendig gebruik van kruiden, cups, een naaldhamertje of moxa. 

Tuina Massage

De massage wordt onder andere gebruikt voor het opheffen van adhesie, het reduceren van dislocaties, het deblokkeren van meridianen, het stimuleren van de bloedsomloop, het bevorderen van de Qi-circulatie, het reguleren van de ingewanden en het zenuwstelsel.